U bent hier

Overig

Voorlichtingsavond over verslaving

Door gerdadevos op 22 oktober 2016 19:47

Speciaal bericht voor de Jeugd!!

Verslaving, wat houdt het in ?

Nog even gamen, nog even chatten of een appje lezen en voor je het weet ben je weer een uur verder en ligt daar je huiswerk nog lekker te wachten. Internetten leuk, maar wanneer noem je het dan verslaving ? Over dit onderwerp, maar ook over omgaan met roken en alcohol komt Arjan Derksen ons meer vertellen. Hij werkt voor de stichting Voorkom! en komt samen met iemand die zelf meegemaakt heeft hoe het is om verslaafd te zijn. Een ervaringsdeskundige om zo te zeggen. Zij zullen je handige tips aan de hand doen hoe je zelf kunt kiezen wat goed voor je is. Ben je tussen de 11 en 16 jaar kom dan luisteren , ervaren en meepraten over dit onderwerp. Dus, zet het in je telefoon: 30 oktober, om 18.30 verzamelen in de Jids . Daar word je wijzer van.

De jeugdraad.

Voorlichtingsavond over verslaving

Door gerdadevos op 22 oktober 2016 19:44

Voorkom! 30 oktober : voorlichtingsavond over verslaving

Vanuit de jongeren van Rock Solid was de vraag gekomen wat verslaving nu allemaal inhoudt. De jeugdraad heeft daarom, in samenwerking met de commissie Vorming en Toerusting Arjan Derksen van de stichting Voorkom! uitgenodigd om ons hierover meer te vertellen. Als kerk staan we midden in de samenleving en ook aan de kerk gaat het probleem van verslaving niet voorbij. Voorlichting hierover is niet alleen een zaak van ouders of de school, maar dus ook voor ons als kerk. Stichting Voorkom ! wil jongeren helpen bij het maken van gezonde keuzes bij middelengebruik. Arjan Derksen zal als preventiewerker, samen met een ervaringsdeskundige de inhoud van de avond verzorgen. Naast algemene voorlichting over verslaving, zullen zij ons tips geven hoe we met name om kunnen gaan met alcohol, roken/blowen en het gebruik van internet. 

Motortoerrit

Door gerdadevos op 12 september 2016 20:18
Zondag 18 september SOW-Kudelstaart motortoerrit Net als vorig jaar is er voor dit jaar weer een pracht van een motortoerrit uitgezet door ons vaderland. Georganiseerd op initiatief van een aantal fervente motorrijders uit de gemeente. Een rit door polders, langs rivieren met uiterwaarden endoor bossen een stop om wat te nuttigen. Want ook motorrijders zijn gewoon mensen.
Abonneren op RSS - Overig